1234141_503286089761930_973739085_n

 

Hur blir du världens bästa älskare –
för DIN kvinna?


DE 8 VIKTIGASTE STEGEN FÖR ATT BLI VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKARE:

Jag garanterar om du följer dessa 8 steg kommer du bli en fulländad älskare och kunna ge din kvinna de mest tjat-tystande, ryggklösande, öronbedövande, fönsterrasslande, helkroppsnjutande upplevelserna i hennes liv, varje gång, gång efter gång.

1. VAR TROVÄRDIG

Kvinnor öppnar sig fysiskt till en man som de litar känslomässigt på. Om du ljuger, fuskar, smiter eller om du är osäker på ditt värde som en man eller älskare känner hon det och kommer aldrig att helt öppna sig för dig.

Utöver att vara en god människa, en god far och en allmänt trevlig kille, måste du veta vem du är och ha total kontakt med ditt syfte i livet, både i ditt arbete och med din kvinna.

* Detta är nyckeln för att en kvinna ska lita på dig och känna det med sin kropp.

2. LYSSNA

Om hon inte tror att du bryr dig om henne utanför sovrummet kommer hon aldrig lita på dig och anförtro dig med hennes djupaste erotiska njutningar inne i sovrummet. Hur du svarar an på de saker hon berättar om sig själv, hennes oro, arbete, hennes vänner, barnen och hennes familj bestämmer hur säker hon känner sig och hur mycket hon vågar ge sig hän och skrika i extas i dina armar.

Om du inte har tid eller intresse att förstå hennes sinne kommer det att förbli stängt för dig.

* Detta är nyckeln till att få ta del av hennes erotiska begär.

3. HÅLL HENNE SOM EN MAN

Stå stadigt när hennes känslor stormar och bevisa att bland alla män du är HENNES man. Ta emot hennes känslor och håll henne tills stormen lagt sig. Kryp inte ihop, fly inte och överrösta inte henne med din ilska. Håll henne på ett sätt så hennes starkaste känslor absorberas av djupet av din kärlek.

Omfamna hennes kyla. Svep in henne med dig själv tills hennes rädsla och osäkerhet raderas av värmen i din villkorslösa kärlek. Var den som hon kan räkna med att acceptera och omfamna henne oavsett hur hon mår och lugna henne genom att vara stadigt hållande tills hon kommit till andra sidan.

* Detta är nyckeln till att öppna djupet av hennes själ.

4. TACKA HENNE

För allt hon gör som inte skulle hända om du var ensam, tacka henne. Hon är inte skyldig dig något så ta ingenting för givet. Ett förhållande handlar inte om att räkna poäng. Stora älskare ser relationer som 100/100 inte 50/50.

Tacka henne med dina ord, överraskningsgåvor, din beröring och mest av allt med ögonen. Hon läser djupet av din kärlek genom närvaron och intensiteten i dina ögon.

* Detta är hemligheten till få din kvinna att själv vilja ge tillbaka och uppfylla alla dina önskemål.

5. BERÖR HENNE

Rör vid henne ofta och utan att vilja något mer med din beröring. Ta hennes hand, pressa din mage mot hennes, eller kyss hennes hals när du borstar hennes hår. Demonstrera genom dina handlingar att du finner henne oemotståndlig men gör det inte med förväntan om att tända henne. Bara rör vid henne ofta.

Beröring för att lirka henne in i erotisk stämning är aldrig nödvändigt när VARJE beröring du ger henne är fylld med fast kärlek. Hon kommer att vara öppen för dig hela tiden om din beröring är öppen och utan krav. Låt din beröring vara en gåva och ett bevis på din kärlek i stället för en signal om att du önskar få något.

* Detta är nyckeln till att göra varje beröring avslappnande för kvinnan så hon hängivet kan öppna sig.

6. SE HENNE

Ta in henne i dig med ögonen. Stjäl en blick och njut av henne när hon inte tittar. Titta på henne med djup glädje när hon kommer för att möta dig, och när du håller henne i din famn titta genom hennes ögon och in i själen på den kvinna du avgudar.

Det är en blick av erkännande, acceptans, kärlek och förståelse som trotsar ord. Den rymmer en kraft bortom uttalanden som “Jag älskar dig”. Att se henne på detta sätt går djupare, det handlar om att känna hennes sårbarhet och längtan, efter att ha sett varje ofullkomlighet, leva genom livets påfrestningar tillsammans och ändå ha lugn och förtroende för total förståelse och acceptans.

* Detta är hemligheten till att öppna hennes ögon och genom ögonen få era själar att sammansmälta i de mest intensiva stunder av älskog.

7. BEGÄR HENNE

Överväldiga henne med din kärlek, kräv henne med dina kyssar, överraska henne, dejta henne som om ni ses för första gången, och få henne att rodna av dina komplimanger.

Välj en kvinna som gör att du som man vill leva livet med orädd totalitet, vars existens i ditt liv gör att du vill bli en bättre människa och när du tar henne, begär henne med en passion som inte lämnar något tvivel om att det inte finns något du inte skulle göra för att göra henne den mest nöjda kvinnan på jorden.

* Detta är nyckeln till att öppna henne för dina mest intensiva passion och att ge sig hän till din riktade kraft som maskulin älskare.

8. SLUTA ALDRIG

Fortsätt att varje dag vara: trovärdig, lyssna på henne dagligen, tacka henne för de små sakerna, röra vid henne när hon inte förväntar sig det, håll henne med ditt närvaro oavsett vad hon gör, begär henne varje gång som det kommer att bli den sista, och se henne med ögonen hos en älskare som brinner.Som en passionerad älskare slutar du aldrig att visa henne om och om igen att du aldrig kommer att få nog av henne och att det aldrig kommer finnas en man så beundrande eller passionerat tacksam för vad hon erbjuder dig.

* Detta är nyckeln för att väcka en kvinna vars önskan överstiger din egen, vars aptit aldrig släcks, och som är övertygad om att hennes man är den största älskaren på jorden1234141_503286089761930_973739085_n