The Raw Man Intensive Training – 10 veckors kursen i Stockholm.

 • 18:00
 • Vi har hyrt en stor teaterlokal på Södermalm. Adress hemlig. Meddelas vid anmälan.
 • 070-7474286

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutning

KURSEN BÖRJAR 12 SEPTEMBER 2018. ALLTID FULLT. ANMÄL DIG NU!

Obs! 10 onsdagar med start 12 september.

Känner du att du har en outnyttjad potential

och är redo för nästa steg i ditt liv?

 

Är du trött på att leva ett medelmåttigt liv

och VET att du har så mycket mer att ge?

 

Vill du kunna stå närvarande, trygg och stark när livet eller din kvinna stormar?

Känns livet meningslöst? Längtar du efter inspiration och utmaningar?

Vill du känna mer passion och kraft i din kropp?


Vad kan du förvänta dig av kursen?

 • The Raw Man Intensive Training (TRM) är en tio veckors Total Transformation av din kropp, dina vanor, dina tankar ditt välbefinnande och din utstrålning!
 • Du kommer uppleva en massiv ökning av din energinivå, din inspiration och kreativitet. Din kraftfulla utstrålning, integritet, spontanitet och närvaro gör att du blir en man lyssnar på, en man räknar med, en man vill vara med och vara nära.
 • Du kommer uppleva en helt ny nivå av inre lugn, trygghet i tillvaron och tacksamhet inför livet.
 • Du får dessutom större kontakt med själva livets mysterium, det magiska vi inte kan förklara för dig oavsett hur hårt vi försöker.
 • Detta är oundvikligt eftersom du följer ett beprövat system skapat av de bröder som gått före. Det är ett resultat av att du medvetet ökar din närvaro och trygghet i livet, du ändrar din kost och träningsvanor,du är i kontakt med ditt inre djup och ditt syfte i livet och du fokuserar på det som är positivt och viktigt och slösar inte bort tid och energi på annat!
 • Och nej, kursen är inte för alla. Raw Man är för den MAN som bestämt sig för att en gång för alla ta nästa steg mot att bli en helare människa och därmed åta dig som din största prioritering att serva sin omgivning med sin närvaro och att ge sin gåva i form av att leva sitt livs syfte!

“Det har betytt mycket för mig att uppleva en mjuk och närvarande maskulinitet.

Såååå mycket mer tilltalande än den buffliga maskulina stilen jag har varit van med, och tagit avstånd från.

Nu vet jag i vilken riktning jag ska gå!”    Anders

858985_363061923830550_1620417778_o


 

Lyssna när jag berättar om kursen i radion:

 


 


“Herman knows what he’s doing, my complete endorsement and support… Take this workshop! This isnt just for people experiencing issues, its also for people who are fulfilled and want to have even more fulfillment.. Even if you have no issues getting who you want whenever you want, this will make you take everything to the next level. Plus herman is a great guy who really cares and his sincerity for the students progress really shows. You will feel it, thanks Herman + team”

Paul, New York

 

X-BANNER 14


 “Herman’s facilitation of Real Men/Radiant Women course in NYC was grounded in wisdom, from his learning, listening, and experience, exploring health and wellness, the sexual and spiritual, presence and purpose, philosophical and practical. Both challenging and amusing, and transformative for me.”

Adam, New YorkOBS! DET FINNS BARA 20 PLATSER. 2012, 2013, 2014, 2015, 2017 BLEV KURSEN ÖVERBOKAD. ANMÄL DIG NU!


The Raw Man Intensive Training14800 kr


Grundpris för hela kursen ca 70 timmar + online coachning i 10 veckor


För företag tillkommer moms

Skicka ett mail istället för att klicka här så skickar jag faktura


Ta riktning som en man och BESTÄM DIG NU!


ANMÄL DIG NU!

The Raw Man Intensive Training + personlig hälsocoaching dygnet runt19800 kr


Moms tillkommer för företag


En investering i både ditt personliga ledarskap och din fysiska och mentala hälsa för resten av ditt liv!


Vad ska till för att du ska säga JA nu?


ANMÄL DIG NU!

 

BÄSTA KÖPET: 10 veckors kursen och personlig hälsocoaching av Herman. Jag visar vad du ska äta, när du ska äta, råvaror mm för din optimala hälsa. Jag kommer hem till dig och tillsammans bygger vi upp ditt nya kök med nya råvaror och vanor så det blir lätt för dig att behålla hälsan.

Jag finns tillgänglig 24/7 för dina frågor. 

Herman knows what he’s doing, my complete endorsement and support… Take this workshop! This isnt just for people experiencing issues, its also for people who are fulfilled and want to have even more fulfillment.. Even if you have no issues getting who you want whenever you want, this will make you take everything to the next level. Plus herman is a great guy who really cares and his sincerity for the students progress really shows. You will feel it, thanks Herman + team


Hej min vän! Det du gör när du lever ditt syfte skänker så mycket kärlek till andra och man kan som den man jag är idag enbart känna kärlek och tacksamhet för dig och det du gör!

De verktyg som jag idag har har också gjort att jag idag kan gå in och bara vara närvarande i varje möte jag har och många kvinnor kommenterar det också med att jag är just otroligt närvarande.  Det finns idag också en mycket speciell kvinna i mitt liv som också är en gudinna för många andra kvinnor och dessutom en mycket medveten kvinna som även du känner till! När hon nu också säger till mig att jag är den mest närvarande mannen och verkligen kan hålla henne i det som hon är i så känner jag en sådan kärlek till mig och till dig och alla bröder!

Jag är definitivt ett levande bevis i det du förespråkar och det är idag många män som vill ha just den närvaro som jag idag besitter och jag rekommenderar alla att ta kontakt med dig och jag hjälper dig mer än gärna att leva i ditt syfte! Kärlek o respekt Thomas


Min fru var ganska jobbig igår kväll, så som hon kan vara några gånger om året… men jag behöll mitt lugn och lät henne “fara runt”. Jag sa att hon gärna fick vara upprörd om hon kände för det. Jag såg min egen död och kände mig ointaglig! Kändes skönt att vara oberörd, behålla lugnet och inte dras med in (vilket jag har lätt för att göra i vanliga fall)!På förmiddagen idag fick jag SMS från frugan “Du känns så trygg. Puss”. Nu ikväll sa hon även att hon tycker att jag känns stark och att hon uppskattar mig mycket. Det värmde och jag känner att jag är på helt rätt väg. 

Tack bröder, assistenter och inte minst Herman!!  

 

Hazze

Jag är verkligen tacksam för att den här Raw Man-grejen har fått mig att komma i kontakt med min lust att använda min kropp. Att jag kan se att mitt kommittment till mig själv kan vara starkare än mina vanor, och mina motstånd.
Tack för stödet, och utmaningen att se det.

Per Lundin

Vad denna kurs har betytt för mig är: Jag är mer närvarande.  Jag får kontakt med en massa goa tjejer utan att ta första steget. Jag vågar visa mer av mig. Och det är fortfarande svårt men det går framåt. Jag tänker mycket på min framtid vad JAG vill ha och göra. Sen har jag fått träffa o lära känna ett helt gäng sköna män.

Thomas Berggren

TACK för en mycket trevlig afton och värdig avslutning på en fantastisk kurs. Den har inneburit dramatiska och varaktiga förändringar i mitt liv. Nu har jag en ny kropp, ett nytt sexliv, nya matvanor och en mognare och mer ansvarstagande inställning till mig själv och livet. Jag känner mig trygg, självsäker och närvarande. Jag behöver inte längre något extra i tillvaron för att vara lycklig, jag är lycklig bara av att finnas till.

Joakim Sillrén

TACK för en mycket trevlig afton och värdig avslutning på en fantastisk kurs. Den har inneburit dramatiska och varaktiga förändringar i mitt liv. Nu har jag en ny kropp, ett nytt sexliv, nya matvanor och en mognare och mer ansvarstagande inställning till mig själv och livet. Jag känner mig trygg, självsäker och närvarande. Jag behöver inte längre något extra i tillvaron för att vara lycklig, jag är lycklig bara av att finnas till. Nu uppskattar jag att andas frisk luft otroligt mycket och känner mig hög av det. Livet har blivit så mycket enklare!

Effekterna blev väldigt påtagliga under det tantra-retreat jag deltog i under den gångna helgen. På tidigare retreat har jag sökt kontakt med tjejer att interagera med, ofta utan framgång, nu kom tjejerna till mig.

För allt detta är jag evigt tacksam. Det har varit ett sant nöje att vara en del av den här gruppen. Jag hoppas att vi ses snart igen!

Kram!

Joakim Sillrén

Excellent kväll. Tack Herman!

Magnus Nilsson

Tack Herman för massor av insikter!

Pär Josefsson

…stort tack för engagemang och visdom.

Urban Bucht

Stort tack för alla! Och till Herman för din enorma patos och vilja att dela med dig av din oändliga kunskap!

Lars Lindberg

Tackar varmt för er alla deltagande till kursen. Jag är berörd av era insatser och inspirerad…för livet känner jag.

Andreas Eder

Stort tack för er gemenskap och kärlek!

Det har betytt mycket för mig att uppleva en mjuk och närvarande maskulinitet.

Såååå mycket mer tilltalande än den buffliga maskulina stilen jag har varit van med, och tagit avstånd från.

Nu vet jag i vilken riktning jag ska gå!

Peter Viklund

Det här är det viktigaste jag gjort i mitt liv.

Magnus
Deltagare The Raw Man Intensive – 10 veckors kursen


“Herman , your an immense man of grace and power . Thank you for your presence and rigorous ruthless compassion combined w the charge of the sacred masculine .”

Alexander Galvez, New York


Grunderna:

 • Du kommer att deltaga i en grupp på 20 andra män i en centralt placerad lokal i Stockholm. Du kommer att bli ombedd att bidra till en bil-pool, i linje med ett engagemang för ekologisk medvetenhet och som ett sätt att börja att skapa kontakter och kamratskap med andra män som deltar i utbildningen. Varje tisdag kväll mellan kl. 18-23 ca, (med en kort rast) kommer du att uppmanas att delta i en serie av processer och övningar – alla designade med ett mål i sikte – att hjälpa dig att hitta in i din egna unika känsla av att vara dig själv, ditt syfte i livet, avslappnad, som en man bland andra män. Några av aktiviteterna är individuella, många är grupprocesser. Det finns fysiska aktiviteter, skrivövningar, visualiseringar. Det kommer att vara en av de mest intensiva och upplevelserika perioderna i ditt liv.
 • Du kommer att vägledas på denna resa av Herman och Oskar som har gedigen träning bakom sig. (Läs mer om Herman) Det kommer finnas flera assistenter på kursen. Alla assistenter har genomgått en gedigen personlig resa och finns där under hela kursen för att stötta dig.
 • Det är en bra idé att ha en lugn kväll planerad och informera närstående att du kommer gå igenom en transformerande process och att tisdagkvällarna kan du komma hem och behöva vara för sig själv och landa. Det kommer att vara upp till dig vad du gör med det du lär dig om dig själv och andra män. För många män är kursen en början på ett liv med en förnyad känsla av vitalitet och syfte.

Vad händer vid kurstillfällena?

 • TRM består till stor del av fysiska övningar för att landa i kroppen, träna närvaro, utmanas och få mer kontakt med den där viktiga magkänslan som alltid har rätt när det gäller att guida våra liv. Vi gör även konfronterande övningar där du får testa din integritet och närvaro inför de andra männen. Gruppen ger feedback och hjälper dig att göra bättre val och stå kvar vid din kurs.
 • Det förekommer också pass där du får information om kost, hälsa, kroppen och där du intellektuellt får lära dig nya verktyg att möta livet.
 • Du kommer även binda dig till vissa högst personliga åtaganden som du lovar att genomföra för ditt eget välbefinnandes skull. Givetvis gör vi mycket annat, men det ska vi inte ska avslöja riktigt ännu…

 1462768_363061580497251_1986068724_o

Vilka tankar ligger bakom kursen?

 • Det är  en mycket motiverad och erfaren personal som leder utbildningsprogrammet. Alla assistenter är frivilliga, och eftersom alla har upplevt den inledande processen själva, har de en övertygande känsla av att manliga initiering och äkta självrannsakan är helt essentiellt för att kunna verka kraftfullt och äkta som en man i världen.
 • Herman har erfarenhet av att arbeta med män i transformerande processer och har själv valt att leva ett liv av hård och sträng självrannsakan och kosthållning. Hermans passion i livet är att hjälpa män bli mer närvarande,  att hitta sin genuina gåva och maskulina essens för att kunna bidra till en bättre värld.
 • Det är ditt egna ansvar hur mycket du engagerar dig i kursen. Insats = resultat. Herman fungerar som din guide och mentor, men du väljer din egen nivå av engagemang, och du bestämmer hur långt du kommer att utforska den inre terrängen i ditt liv, för att upptäcka de skatter och hinder som ligger begravda inom dig själv.

 

Vilka aspekter av ditt liv tittar vi på under kursen?

 • Vi tittar på din barndom, din uppväxt och din relation till dina föräldrar, speciellt din far. Du får reflektera kring hur hans mönster, åsikter och rädslor påverkar dig idag och du får möjlighet att aktivt välja att skapa ett eget liv oberoende av farsan.
 • iStock_000010225071Medium
 • Vi tittar på din kropp, ger dig feedback på din hållning och du får specifika fysiska övningar anpassade till just dig och din situation. Du får sätta mål för hur du vill att din kropp och fysik ska vara både i slutet av kursen och i ett längre perspektiv.
 • Du får en möjlighet att med orädd ärlighet granska det liv du har skapat och göra djupgående val om vad du vill behålla, vad du vill expandera och vad du vill släppa när det kommer till relationer, arbete, livsstil etc.
 • Du får sätta konkreta mål inom ekonomi, arbete, familj/vänner/kärlek mm och du får stöd i att arbeta mot dessa mål.
 • Du får möjlighet att möta och övervinna dina beroenden i form av tobak, kaffe/te, alkohol & droger, porr, socker och matmissbruk etc. Du behöver inte sluta med allt men vi kräver att du håller upp med alkohol och droger under de 10 veckorna.
 • Du kommer få uppleva vad som händer med din kropp, ditt humör och din energinivå när du äter en kost som till 70% består av nyttiga grönsaker och växter och du får uppleva gruppens totala stöd i det livsstilsvalet.
 • Du får löpande feedback på hur du uppfattas i din utstrålning, hållning, klädstil, närvaro, frisyr, röst, energinivå etc.
 • Du får lära dig att ge (och ta emot) orädd och ärlig feedback på ett sätt som öppnar den andre personen och skapar kontakt istället för konflikt.
 • Du får tid och verktyg att hitta, utveckla och leva ditt ultimata syfte i livet.
 • Du får lära dig hantera dina känslor och orädd möta känslor som rädsla, ilska och skam med total närvaro.
 • Rage
 • Du får stärka din tillit, kontakt och ditt utbyte av andra män. Du lär känna andra djupa, riktade, framgångsrika och ödmjuka män.
 • Du får granska din relation till kvinnor. Du får ett direkt kvitto på hur öppen, närvarande och sann du kan vara. Du får träna på att vara mer närvarande och inkännande både i kärlek och älskog men också i bråk och drama. Du får lära dig hur du kan skapa mer trygghet och attraktion med din kroppshållning, din andning och din närvaro.
 • Du får lära dig att umgås med döden och med vetskapen om att du en dag kommer att dö. Att  försonas med döden skapar en oerhörd frihet i livet!

-Mm, mm, mm, mm, mm…

 


Vilken kompetens och erfarenhet ligger bakom kursen?

 

 • Herman är huvudansvarig för Raw Man Intensive och har under 20 års tid genomgått hundratals kurser i personlig utveckling, kost- och näringslära, mansgrupper mm. Samtidigt har han tillämpat principerna han lärt sig och byggt upp och sedan sålt en kedja med lönsamma vegetariska restauranger. Han vet vad det innebär att ta tag i livet och jobba hårt för det man brinner för. Nu lever Herman nästa fas i sitt syfte i livet: att hjälpa män bli mer närvarande, hitta sin genuina gåva och maskulina essens för att kunna bidra till en bättre värld.
 • Oskar är assistentledare och Hermans högra hand när det handlar om att skapa maximala framsteg i gruppen. Han har den teoretiska kompetensen och har utöver alla kurser i personlig utveckling även studerat psykologi, kommunikation och konflikthantering vid Göteborgs Universitet och har lett kurser i personlig utveckling sedan 2009.
 • Dessutom finns vid varje tillfälle ett 10-tal assistenter som tidigare gått Raw Man Intensive som bidrar med närvaro och erfarenhet av processen.

 


Hur registrerar jag mig?

 


Hur mycket kostar det att delta?

 •  12800 kr är grundpriset för ca 70 h kurs inkl lätt raw food fika i rasten. Du kommer att bli ombedd att bidra med råvaror till 1 av 10 raster.
 • Vill du även ha personlig coachning av Herman under hela kursen, 10 veckor, är priset 14800 kr.

 

Vilka är dom andra deltagarna?

 • Under kursen kommer du att stå skuldra vid skuldra med män från alla åldrar, klasser och bakgrunder. Alla är välkomna så länge de strävar efter ökad framgång i livets alla områden genom ökat fokus, närvaro, disciplin och riktning. Alla bidrar så länge de står i sin integritet och närvaro och ger sitt yttersta i sin personliga utveckling. Det kommer att vara 20 män i gruppen, först främlingar, sedan nära vänner och bröder. Vissa kommer för att läka, andra för att utmanas. Några är trötta på livet som det ser ut idag och andra söker inspiration i livets början. Gemensamt för många är att de är kallade av en inre röst som de inte längre kan förbise, en röst som kräver förändring och en massiv höjning av livskvaliteten NU! Var är du i livet? Är du nöjd? Vill du ha det som du har det i 5 år till eller är det dax för förändring?

 


Är jag redo?

 • Vi rekommenderar INTE denna utbildning för alla. Vi uppmanar dig att inte delta i detta program utan allvarlig eftertanke, inte bara på uppmaning av en maka eller vän.
 • För att delta i denna utbildning, måste du vara i någorlunda god fysisk kondition, och vara öppen för verkligt transformativa förändringar i ditt liv. Du måste vara redo att delta fullt ut i alla utbildningsaktiviteter, varav många uppmuntrar dig att ta en ordentlig titt på dig själv, dina djupaste rädslor, dina sår från det förflutna. Du behöver vara villig att lära dig vad du kan göra för att ta kontroll över och förbättra ditt liv. Vi väljer att arbeta enbart med män som är REDO och VILLIGA att göra detta djupgående arbete.

Vad händer efter utbildningen?

 • Ingen kurs fixar alla problem. Förvänta dig inte att The Raw Man (TRM) kursen ska “bota” dig eller “fixa” hela ditt liv. Vad jag hoppas på är att en spricka öppnas i skölden som du har täckt dig med, kanske skölden kommer att bryta sönder helt. Uppvaknandet från ett sovande omedvetet liv kan vara mycket kraftfullt … men den pågående tillväxten i självkännedom och egen kraft som kan komma till stånd genom att delta kan vara det största och viktigaste du gjort i ditt liv: en ny rikting.
 • Du kan bidra genom att assistera nästa kurs.

 

Gör detta arbete en verklig skillnad?

 • Liksom en sten som faller i vatten skickar TRM vågor genom livet för män, deras familjer och deras samhällen. TRM skapar inspiration hos andra att ta tag i livet, kosten och relationerna. TRM skapar medvetna män som gör aktiva val för serva och stödja sin familj och vänner liksom samhället runt omkring. Det är män som är emotionellt balanserade och tillfredsställda, som inte slåss eller tar för sig utan lov. Det är generösa och stödjande män som ger av sin tid, sitt engagemang och sina pengar för att göra skillnad. Det är ärliga män med integritet som håller vad de lovar och som står för sin inre sanning, även om den utmanar rådande ordning. Det är män som skapar fred och hållbar utveckling, inte konflikt och omedveten konsumtion.

 

Passar The Raw Man för alla?

 • Nej Denna utbildning är inte avsett för män med aktiva psykiska problem som kan leda till självskada eller våldsamma beteenden. Sök istället professionell psykologisk rådgivning. Om du har varit involverad i pågående behandling, tala med din terapeut om huruvida TRM kan vara värdefull för dig. Många övningar är mycket kraftfulla och djupgående så vet du med dig att du är instabil i psyket är kursen inte rätt för dig.  Om du aktivt använder droger är du inte välkommen.

Vad får jag ut av detta? Tänk om inte kursen fungerar för mig?

 • Vi vet givetvis inte exakt vad du kommer att få ut av TRM. Din erfarenhet kommer att vara unik och en av lärdomarna handlar om att ha tillit till livet oavsett hur det visar dig just idag. Vi vet att TRM inte kommer vara en dans på rosor hela vägen och det är inte meningen. Du behöver utmanas och själv möta och övervinna dina motstånd.
 • Det är ditt egna ansvar hur mycket du engagerar dig i kursen. Insats = resultat. Vi fungerar som guider och mentorer och du väljer din egen nivå av engagemang. Du bestämmer själv hur långt du kommer att utforska den inre terrängen i ditt liv, för att upptäcka de skatter och hinder som ligger begravda inom dig själv.
 • Men det är troligt att när du lämnar den här utbildningen kommer du att ha möjlighet att älska och bli älskad på ett sätt som du inte har upplevt på mycket länge.

Vår djupaste rädsla är inte att vi är otillräckliga, vår djupaste rädsla är att vi är omåttligt kraftfulla …. När vi är frigjorda från vår egen rädsla, frigör vår närvaro automatiskt andra. – Marianne Williamson

 


Anmäl intresse. Ej bindande.

* fyll i alla fält 

Leave a Reply