Avslutning

Alla tidigare omgångar fulla. ANMÄL DIG NU!

 


 

Vad kan du förvänta dig av kursen?

The Raw Man Intensive Training (TRM) är en tio veckors Total Transformation av din kropp, dina vanor, dina tankar ditt välbefinnande och din utstrålning!

Du kommer uppleva en massiv ökning av din energinivå, din inspiration och kreativitet. Din kraftfulla utstrålning, integritet, spontanitet och närvaro gör att du blir en man lyssnar på, en man räknar med, en man vill vara med och vara nära.

Du kommer uppleva en helt ny nivå av inre lugn, trygghet i tillvaron och tacksamhet inför livet.

Du får dessutom större kontakt med själva livets mysterium, det magiska vi inte kan förklara för dig oavsett hur hårt vi försöker.

Detta är oundvikligt eftersom du följer ett beprövat system skapat av de bröder som gått före. Det är ett resultat av att du medvetet ökar din närvaro och trygghet i livet, du ändrar din kost och träningsvanor,du är i kontakt med ditt inre djup och ditt syfte i livet och du fokuserar på det som är positivt och viktigt och slösar inte bort tid och energi på annat!

Och nej, kursen är inte för alla. Raw Man är för den MAN som bestämt sig för att en gång för alla ta nästa steg mot att bli en helare människa och därmed åta dig som din största prioritering att serva sin omgivning med sin närvaro och att ge sin gåva i form av att leva sitt livs syfte!

 


 

Grunderna:

Du kommer att deltaga i en grupp på 20 andra män i en centralt placerad lokal i Stockholm. Du kommer att bli ombedd att bidra till en bil-pool, i linje med ett engagemang för ekologisk medvetenhet och som ett sätt att börja att skapa kontakter och kamratskap med andra män som deltar i utbildningen. Varje måndag kväll mellan kl. 18-23 ca, (med en kort rast) kommer du att uppmanas att delta i en serie av processer och övningar – alla designade med ett mål i sikte – att hjälpa dig att hitta in i din egna unika känsla av att vara dig själv, ditt syfte i livet, avslappnad, som en man bland andra män. Några av aktiviteterna är individuella, många är grupprocesser. Det finns fysiska aktiviteter, skrivövningar, visualiseringar. Det kommer att vara en av de mest intensiva och upplevelserika perioderna i ditt liv.

Du kommer att vägledas på denna resa av Herman som har gedigen träning bakom sig. (Läs mer om Herman) Det kommer finnas flera assistenter på kursen. Alla assistenter har genomgått en gedigen personlig resa och finns där under hela kursen för att stötta dig.

Det är en bra idé att ha en lugn kväll planerad och informera närstående att du kommer gå igenom en transformerande process och att måndagkvällarna kan du komma hem och behöva vara för dig själv och landa. Det kommer att vara upp till dig vad du gör med det du lär dig om dig själv och andra män. För många män är kursen en början på ett liv med en förnyad känsla av vitalitet och syfte.

 


 

Vad händer vid kurstillfällena?

TRM består till stor del av fysiska övningar för att landa i kroppen, träna närvaro, utmanas och få mer kontakt med den där viktiga magkänslan som alltid har rätt när det gäller att guida våra liv. Vi gör även konfronterande övningar där du får testa din integritet och närvaro inför de andra männen. Gruppen ger feedback och hjälper dig att göra bättre val och stå kvar vid din kurs.

Det förekommer också pass där du får information om kost, hälsa, kroppen och där du intellektuellt får lära dig nya verktyg att möta livet.

Du kommer även binda dig till vissa högst personliga åtaganden som du lovar att genomföra för ditt eget välbefinnandes skull. Givetvis gör vi mycket annat, men det ska vi inte ska avslöja riktigt ännu…

 1462768_363061580497251_1986068724_o


 

Vilka tankar ligger bakom kursen?

Det är  en mycket motiverad och erfaren personal som leder utbildningsprogrammet. Alla assistenter är frivilliga, och eftersom alla har upplevt den inledande processen själva, har de en övertygande känsla av att manliga initiering och äkta självrannsakan är helt essentiellt för att kunna verka kraftfullt och äkta som en man i världen.

Herman har erfarenhet av att arbeta med män i transformerande processer och har själv valt att leva ett liv av hård och sträng självrannsakan och kosthållning. Hermans passion i livet är att hjälpa män bli mer närvarande,  att hitta sin genuina gåva och maskulina essens för att kunna bidra till en bättre värld.

Det är ditt egna ansvar hur mycket du engagerar dig i kursen. Insats = resultat. Herman fungerar som din guide och mentor, men du väljer din egen nivå av engagemang, och du bestämmer hur långt du kommer att utforska den inre terrängen i ditt liv, för att upptäcka de skatter och hinder som ligger begravda inom dig själv.

 


 “Herman’s facilitation of Real Men/Radiant Women course in NYC was grounded in wisdom, from his learning, listening, and experience, exploring health and wellness, the sexual and spiritual, presence and purpose, philosophical and practical. Both challenging and amusing, and transformative for me.”

Adam, New York


 

Vilka aspekter av ditt liv tittar vi på under kursen?

► Vi tittar på din barndom, din uppväxt och din relation till dina föräldrar, speciellt din far. Du får reflektera kring hur hans mönster, åsikter och rädslor påverkar dig idag och du får möjlighet att aktivt välja att skapa ett eget liv oberoende av din far.

► Vi tittar på din kropp, ger dig feedback på din hållning och du får specifika fysiska övningar anpassade till just dig och din situation. Du får sätta mål för hur du vill att din kropp och fysik ska vara både i slutet av kursen och i ett längre perspektiv.

► Du får en möjlighet att med orädd ärlighet granska det liv du har skapat och göra djupgående val om vad du vill behålla, vad du vill expandera och vad du vill släppa när det kommer till relationer, arbete, livsstil etc.

► Du får sätta konkreta mål inom ekonomi, arbete, familj/vänner/kärlek mm och du får stöd i att arbeta mot dessa mål.

► Du får möjlighet att möta och övervinna dina beroenden i form av tobak, kaffe/te, alkohol & droger, porr, socker och matmissbruk etc. Du behöver inte sluta med allt men vi kräver att du håller upp med alkohol och droger under de 10 veckorna.

► Du kommer få uppleva vad som händer med din kropp, ditt humör och din energinivå när du äter en kost som till 70% består av nyttiga grönsaker och växter och du får uppleva gruppens totala stöd i det livsstilsvalet.

► Du får löpande feedback på hur du uppfattas i din utstrålning, hållning, klädstil, närvaro, frisyr, röst, energinivå etc.

► Du får lära dig att ge (och ta emot) orädd och ärlig feedback på ett sätt som öppnar den andre personen och skapar kontakt istället för konflikt.

► Du får tid och verktyg att hitta, utveckla och leva ditt ultimata syfte i livet.

► Du får lära dig hantera dina känslor och orädd möta känslor som rädsla, ilska och skam med total närvaro.

► Du får stärka din tillit, kontakt och ditt utbyte av andra män. Du lär känna andra djupa, riktade, framgångsrika och ödmjuka män.

► Du får granska din relation till kvinnor. Du får ett direkt kvitto på hur öppen, närvarande och sann du kan vara. Du får träna på att vara mer närvarande och inkännande både i kärlek och älskog men också i bråk och drama. Du får lära dig hur du kan skapa mer trygghet och attraktion med din kroppshållning, din andning och din närvaro.

► Du får lära dig att umgås med döden och med vetskapen om att du en dag kommer att dö. Att  försonas med döden skapar en oerhörd frihet i livet!

-Mm, mm, mm, mm, mm…

 


 

Vilken kompetens och erfarenhet ligger bakom kursen?

Herman är huvudansvarig för Raw Man Intensive och har under 20 års tid genomgått hundratals kurser i personlig utveckling, kost- och näringslära, mansgrupper mm. Samtidigt har han tillämpat principerna han lärt sig och byggt upp och sedan sålt en kedja med lönsamma vegetariska restauranger. Han vet vad det innebär att ta tag i livet och jobba hårt för det man brinner för. Nu lever Herman nästa fas i sitt syfte i livet: att hjälpa män bli mer närvarande, hitta sin genuina gåva och maskulina essens för att kunna bidra till en bättre värld.

Dessutom finns vid varje tillfälle ett 10-tal assistenter som tidigare gått Raw Man Intensive som bidrar med närvaro och erfarenhet av processen.

 


“Herman knows what he’s doing, my complete endorsement and support… Take this workshop! This isnt just for people experiencing issues, its also for people who are fulfilled and want to have even more fulfillment.. Even if you have no issues getting who you want whenever you want, this will make you take everything to the next level. Plus herman is a great guy who really cares and his sincerity for the students progress really shows. You will feel it, thanks Herman + team”

Paul, New York


 

Hur registrerar jag mig?

Skicka en intresseannälan nu till Herman.


 

Hur mycket kostar det att delta?

28000 kr för privatpersoner.

35000 kr inklusive moms för företag. Ledarskapsutveckling.

Kursen är 10 veckor. Ca 75 h tillsammans i grupp och ca 35 h telefoncoaching.

Totalt över 100 timmar personlig utveckling.

Du kommer garanterat ut som en ny man!

 

 


 

Vilka är dom andra deltagarna?

Under kursen kommer du att stå skuldra vid skuldra med män från alla åldrar, klasser och bakgrunder. Alla är välkomna så länge de strävar efter ökad framgång i livets alla områden genom ökat fokus, närvaro, disciplin och riktning. Alla bidrar så länge de står i sin integritet och närvaro och ger sitt yttersta i sin personliga utveckling. Det kommer att vara ca 20 män i gruppen, först främlingar, sedan nära vänner och bröder. Vissa kommer för att läka, andra för att utmanas. Några är trötta på livet som det ser ut idag och andra söker inspiration i livets början. Gemensamt för många är att de är kallade av en inre röst som de inte längre kan förbise, en röst som kräver förändring och en massiv höjning av livskvaliteten NU! Var är du i livet? Är du nöjd? Vill du ha det som du har det i 5 år till eller är det dax för förändring?

 


 

Passar The Raw Man för alla?

Nej Denna utbildning är inte avsett för män med aktiva psykiska problem som kan leda till självskada eller våldsamma beteenden. Sök istället professionell psykologisk rådgivning. Om du har varit involverad i pågående behandling, tala med din terapeut om huruvida TRM kan vara värdefull för dig. Många övningar är mycket kraftfulla och djupgående så vet du med dig att du är instabil i psyket är kursen inte rätt för dig.  Om du aktivt använder droger är du inte välkommen.

 

 


“Herman , your an immense man of grace and power . Thank you for your presence and rigorous ruthless compassion combined w the charge of the sacred masculine .”

Alexander Galvez, New York


 

Är jag redo?

Vi rekommenderar INTE denna utbildning för alla. Vi uppmanar dig att inte delta i detta program utan allvarlig eftertanke, inte bara på uppmaning av en maka eller vän.

För att delta i denna utbildning, måste du vara i någorlunda god fysisk kondition, och vara öppen för verkligt transformativa förändringar i ditt liv. Du måste vara redo att delta fullt ut i alla utbildningsaktiviteter, varav många uppmuntrar dig att ta en ordentlig titt på dig själv, dina djupaste rädslor, dina sår från det förflutna. Du behöver vara villig att lära dig vad du kan göra för att ta kontroll över och förbättra ditt liv. Vi väljer att arbeta enbart med män som är REDO och VILLIGA att göra detta djupgående arbete.

 


 

Vad händer efter utbildningen?

Ingen kurs fixar alla problem. Förvänta dig inte att The Raw Man (TRM) kursen ska “bota” dig eller “fixa” hela ditt liv. Vad jag hoppas på är att en spricka öppnas i skölden som du har täckt dig med, kanske skölden kommer att bryta sönder helt. Uppvaknandet från ett sovande omedvetet liv kan vara mycket kraftfullt … men den pågående tillväxten i självkännedom och egen kraft som kan komma till stånd genom att delta kan vara det största och viktigaste du gjort i ditt liv: en ny rikting.

Du kan bidra genom att assistera nästa kurs.

 


“Det har betytt mycket för mig att uppleva en mjuk och närvarande maskulinitet.

Såååå mycket mer tilltalande än den buffliga maskulina stilen jag har varit van med, och tagit avstånd från.

Nu vet jag i vilken riktning jag ska gå!”    Anders

858985_363061923830550_1620417778_o

 


 

Vad får jag ut av detta? Tänk om inte kursen fungerar för mig?

Vi vet givetvis inte exakt vad du kommer att få ut av TRM. Din erfarenhet kommer att vara unik och en av lärdomarna handlar om att ha tillit till livet oavsett hur det visar dig just idag. Vi vet att TRM inte kommer vara en dans på rosor hela vägen och det är inte meningen. Du behöver utmanas och själv möta och övervinna dina motstånd.

Det är ditt egna ansvar hur mycket du engagerar dig i kursen. Insats = resultat. Vi fungerar som guider och mentorer och du väljer din egen nivå av engagemang. Du bestämmer själv hur långt du kommer att utforska den inre terrängen i ditt liv, för att upptäcka de skatter och hinder som ligger begravda inom dig själv.

Men det är troligt att när du lämnar den här utbildningen kommer du att ha möjlighet att älska och bli älskad på ett sätt som du inte har upplevt på mycket länge.

 


 

Gör detta arbete en verklig skillnad?

Liksom en sten som faller i vatten skickar TRM vågor genom livet för män, deras familjer och deras samhällen. TRM skapar inspiration hos andra att ta tag i livet, kosten och relationerna. TRM skapar medvetna män som gör aktiva val för serva och stödja sin familj och vänner liksom samhället runt omkring. Det är män som är emotionellt balanserade och tillfredsställda, som inte slåss eller tar för sig utan lov. Det är generösa och stödjande män som ger av sin tid, sitt engagemang och sina pengar för att göra skillnad. Det är ärliga män med integritet som håller vad de lovar och som står för sin inre sanning, även om den utmanar rådande ordning. Det är män som skapar fred och hållbar utveckling, inte konflikt och omedveten konsumtion.

 


 

Om du är intresserad kan du fundera på följande frågor:

 

► VARFÖR är du intresserad av att var med en i mansgrupp?

► Vilket VÄRDE vill du få ut av att vara med i THE RAW MAN?

► Vad är DU villig att BIDRA med till gruppen?

► Om du fick önska dig EN sak som skulle göra det VÄRT att gå hela kursen – VAD skulle det vara?

► Kan du avsätta en kväll per vecka för den viktigaste personen i ditt liv – Dig själv?

 

 


 

X-BANNER 14

                                                       

 


 

Ta riktning som en man och BESTÄM DIG NU!

En investering i både ditt personliga ledarskap och din fysiska och mentala hälsa för resten av ditt liv!

Vad ska till för att du ska säga JA nu?

ANMÄL DIG NU!